Η γυναικεα βιοτεχνα υπδησης Τoulip χοντας στο νου τη φαντασα και τις κομψς επιλογς που επιτσσει η μδα, παργει και εισγει υποδματα για λες τις ανγκες της σγχρονης γυνακας και για λες τις εποχς του χρνου. Η γκμα της καλπτει κθε γοστο, τα μοντλα παπουτσιν που διαθτει  υπηρετον λες τις  τσεις της μδας (χαμηλ – γβες – μπαλαρνες – μπτες – pip toe – πδιλα). Οι πελτισσες μας γνωρζουν τι στο κατστημ μας μπορον να βρουν ,τι πιο μοντρνο υπρχει σε σχδιο και χρμα στις σωστς τιμς.

Σκοπς μας δεν ταν ποτ απλ η παραγωγ υποδημτων σμφωνα και μνο με τις τελευταες τσεις της μδας. Εξσου σημαντικς παργοντας στην κατασκευ των υποδημτων μας εναι η ποιτητ τους  Το Toulip δνοντας μφαση στην λεπτομρεια, δημιουργε υποδματα αντερης ποιτητας ακολουθντας τις σγχρονες τσεις της μδας. Χρησιμοποιε εξαιρετικς πρτες λες που εισγονται απ την Ευρπη αλλ και απ την εγχρια παραγωγ. Διαθτει πλοσια συλλογ απ δρματα σε ποικιλα χρωμτων. Επσης, υπρχει μεγλη γκμα  τακουνιν λων των τπων .
 

Κθε σεζν δνεται ιδιατερη προσοχ στο σχεδιασμ, τσι στε να εναι μσα στα πλασια της διεθνος μδας με τις πιο ανταγωνιστικς τιμς. Υπρχει συνεχς ενημρωση γρω απ τα θματα μδας με παρακολοθηση διεθνν εκθσεων υπδησης τσο στο εσωτερικ και εξωτερικ.

To Toulip χει τη δυναττητα να παργει flash (pronto) μδα ανμεσα σε κθε σεζν, καθς και επαναληπτικ προντα ανλογα με την ζτηση της αγορς.

Ο μηχανολογικς εξοπλισμς του εργοστασου ανανενεται συχν, ακολουθντας τις τελευταες εξελξεις της τεχνολογας. Υπρχει ανανωση τεχνολογικο εξοπλισμο παραγωγικς μονδας.

 

 

Developed and Hosted by Scenario Creative Services, Angelos Iacovides
Copyright 2005. For more information contact: info@scenariogroup.com