ικ
 

 

 
 

Η βιοτεχνα υπδησης Toulip δραστηριοποιεται στο χρο του σχεδιασμο της εισαγωγς και της πλησης υποδημτων  εδ και 30 χρνια. Στην αρχ της λειτουργας της,  δημιουργοσε αντρικ, γυναικεα και παιδικ παποτσια. Με το πρασμα του χρνου μως εξειδικετηκε αποκλειστικ  στο γυναικεο υπδημα.


Η αγπη του πατρα για τον κλδο, τον οδγησε τo 1989 να ανοξει το πρτο κατστημα. Στις αρχς της δεκαετας του 1990 εισχθησαν  στην εταιρεα και οι γιοι.  Δο γενις, ο πατρας αλλ και οι γιο εναι εδ τοιμοι να καλψουν αν πσα  στιγμ και τις πιο απαιτητικς σας ανγκες.


Η οξυδρκεια, το ανσυχο πνεμα και η συσσωρεμνη περα  των ιδρυτν της εταιρεας, σε συνδυασμ με την ρτια επαγγελματικ κατρτιση τους - ΕΛΚΕΔΕ Αθνας -  χουν ως αποτλεσμα συνεχες βελτισεις στο προν.    


Σμερα  -στο κατφλι του 21 αινα – με την πολυετ περα της η βιοτεχνα γυναικεας υπδησης Τoulip νετα μπορε να υπερηφανεεται  τι εναι κατστημα με μεγλη ποικιλα, ριστη ποιτητα, ψογο επαγγελματισμ και προσωπικ εξυπηρτηση. 


Το Toulip Shoes δνει το προσωπικ της στγμα στη μδα, γι αυτ χει καθιερωθε στην εγχρια αγορ. Η «νεση επ ποδς» την χει καθιερσει στο χρο της γυναικεας υπδησης σο και στο μυαλ του καταναλωτ τα τελευταα 30 χρνια.

 

 

Developed and Hosted by Scenario Creative Services, Angelos Iacovides
Copyright 2005. For more information contact: info@scenariogroup.com