ΝΥΦΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ


φτασε η ρα για να επιλξετε τα νυφικ σας παποτσια Για την ομορφτερη μρα στην ζω της η κθε γυνακα, την ημρα που η κθε γυνακα ονειρεεται να ζσει το δικ της παραμθι υπρχει και για εσς το  «γοβκι» σας.
Επιλξτε παποτσια που να ταιριζουν με το νυφικ και το στυλ σας θα καταγραφον στις φωτογραφες και το βντεο τα οποα θα βλπετε για μια ζω.

Για την ημρα του γμου σας υπρχει το τμμα νυφικν παπουτσιν. να λαμπερ νυφικ αναδεικνεται με να εξσου αστραφτερ ζευγρι παποτσια.  Γβες , πδιλα, Pip toe, Mules  και για πιο εκκεντρικς εμφανσεις, οι νφες επιλγουν πλατφρμες με ψηλ και χοντρ τακονια ακμη και μπτες! Επσης τελευταα, ανεβανουν και τα φλατ, παποτσια (χαμηλοτκουνα) που κυρως επιλγονται απ ψηλς κοπλες με μακρ πλοσιο νυφικ. σε πολλ στυλ και διαφορετικ σχδια επιλγονται με κριτριο την νεση, την αισθητικ και ββαια το φος και το χρμα του νυφικο.

Η διακσμηση: Τα νυφικ παποτσια στολζονται απ πρλες, κρσταλλα, πτρες και λλα πολτιμα υλικ. Επσης μπορετε να βρετε επνω τους λεπτομρειες απ κορδλες, λουλοδια και κορδονκια. Μην ξεχντε πως τα παποτσια σας και τα στολδια τους πρπει να συνδυζονται με το στυλ του νυφικο σας! Μπορετε να επιλξετε το σχδιο το χρμα και το φασμα της αρεσκεας σας σε πολ σωστς τιμς Αν και μερικο λνε οτι εναι καλτερα να βλετε την λειτουργικτητα πνω απ την μδα, εμες προτενουμε να βρετε την χρυσ τομ. Υπρχουν λλωστε πολλς επιλογς.

Η παρδοση γνεται σε πολ σντομο χρονικ διστημα π.χ. 5 - 6 ημρες.

 

 

Developed and Hosted by Scenario Creative Services, Angelos Iacovides
Copyright 2005. For more information contact: info@scenariogroup.com